Perium,

allesomvattend eerstelijnszorg dashboard om je ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar allesomvattend dashboard om je ISO27001 standaarden op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de eerstelijnszorg allesomvattend dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Manager dien je de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend dashboard gebouwd om de regels van NIS2 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend dashboard voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van allesomvattend dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 dashboard

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden