Perium,

allesomvattend revalidatiecentra systeem om efficiënt DigiD normen te mitigeren

Ben jij als Risicomanager in de revalidatiecentra op zoek naar allesomvattend systeem om efficiënt DigiD normen te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers in de revalidatiecentra allesomvattend systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager ben je genoodzaakt de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend systeem ontwikkeld om de regels van DigiD te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend systeem voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van allesomvattend systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden