Perium,

allesomvattend VVT-instelling Online platform om je NEN7510 normen te managen

Ben jij als Security Officer in de VVT-instelling op zoek naar allesomvattend Online platform om je NEN7510 normen te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de VVT-instelling allesomvattend Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer dien je de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft allesomvattend Online platform ontwikkeld om de standaarden NIS2 te managen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend Online platform voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van allesomvattend Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden