Perium,

allesomvattend VVT-instelling risicobeheersing systeem om je NEN7510 normen te optimaliseren

Ben jij als Security Manager in de VVT-instelling op zoek naar allesomvattend risicobeheersing systeem om je NEN7510 normen te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om Security Managers in de VVT-instelling allesomvattend risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager ben je genoodzaakt de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend risicobeheersing systeem gevormd om de regels van NIS2 te optimaliseren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend risicobeheersing systeem voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van allesomvattend risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden