Perium,

allesomvattend VVT-instelling saas om efficiënt DigiD standaarden op te stellen

Ben jij als Risicomanager voor de VVT-instelling op zoek naar allesomvattend saas om efficiënt DigiD standaarden op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Risicomanager.

Met het beste saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de VVT-instelling allesomvattend saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer moet je voldoen de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend saas ontwikkeld om de standaarden ISO27001 op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend saas voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van allesomvattend saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD saas

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden