Perium,

allesomvattend ziekenhuis Online dienst om je ISO27001 normen te mitigeren

Ben jij als Risicomanager voor de ziekenhuis op zoek naar allesomvattend Online dienst om je ISO27001 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de ziekenhuis allesomvattend Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van IT Manager word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend Online dienst ontwikkeld om de normen DigiD te mitigeren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend Online dienst voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van allesomvattend Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online dienst

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden