Perium,

allesomvattend ziekenhuis platform om efficiënt ISO27001 risico's te optimaliseren

Ben jij als IT Manager voor de ziekenhuis op zoek naar allesomvattend platform om efficiënt ISO27001 risico’s te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als IT Manager.

Met het beste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de ziekenhuis allesomvattend platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft allesomvattend platform ontwikkeld om de normen ISO27001 te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend platform voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van allesomvattend platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden