Perium,

allesomvattend ziekenhuis risicobeheersing platform om efficiënt NIS2 risico's op te stellen

Ben jij als Security Manager in de ziekenhuis op zoek naar allesomvattend risicobeheersing platform om efficiënt NIS2 risico’s op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het beste risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Managers in de ziekenhuis allesomvattend risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer ben je verplicht de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom heeft allesomvattend risicobeheersing platform ontwikkeld om de standaarden ISO27001 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend risicobeheersing platform voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van allesomvattend risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicobeheersing platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden