Perium,

allesomvattend ziekenhuis risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis op zoek naar allesomvattend risicobeheersing systeem om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de ziekenhuis allesomvattend risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager moet je voldoen de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend risicobeheersing systeem ontwikkeld om de standaarden ISO27001 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend risicobeheersing systeem voor Kwaliteitsmanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van allesomvattend risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicobeheersing systeem

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden