Perium,

allesomvattend ziekenhuis risicomanagement systeem om je ISO27001 standaarden te beheren

Ben jij als Security Officer in de ziekenhuis op zoek naar allesomvattend risicomanagement systeem om je ISO27001 standaarden te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement systeem voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde risicomanagement systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement systeem is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de ziekenhuis allesomvattend risicomanagement systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager dien je de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend risicomanagement systeem gebouwd om de regels van DigiD te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend risicomanagement systeem voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement systeem

De voordelen van allesomvattend risicomanagement systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicomanagement systeem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement systeem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicomanagement systeem

Onze standaarden