Perium,

allesomvattend zorg Digitaal platform om efficiënt ISO27002 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Manager in de zorg op zoek naar allesomvattend Digitaal platform om efficiënt ISO27002 standaarden op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Manager.

Met het geïntegreerde Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de zorg allesomvattend Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer ben je genoodzaakt de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft allesomvattend Digitaal platform gerealiseerd om de normen NIS2 op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend Digitaal platform voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van allesomvattend Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Digitaal platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden