Perium,

allesomvattend zorg kwaliteitsmanagementsysteem om je NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de zorg op zoek naar allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem om je NIS2 normen te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Security Officer.

Met het geïntegreerde kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om Security Officers voor de zorg allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als IT Manager moet je voldoen de gegevens van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem gevormd om de regels van DigiD te mitigeren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van allesomvattend kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden