Perium,

allesomvattend zorg Online dienst om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren

Ben jij als IT Manager in de zorg op zoek naar allesomvattend Online dienst om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de zorg allesomvattend Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer ben je verplicht de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij allesomvattend Online dienst gevormd om de normen DigiD te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend Online dienst voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van allesomvattend Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Online dienst

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden