Perium,

allesomvattend zorg platform om efficiënt NIS2 standaarden te optimaliseren

Ben jij als Security Manager in de zorg op zoek naar allesomvattend platform om efficiënt NIS2 standaarden te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het beste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de zorg allesomvattend platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend platform gerealiseerd om de standaarden NEN7510 te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend platform voor Security Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van allesomvattend platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden