Perium,

allesomvattend zorg risicobeheersing platform om je ISO27002 standaarden op te stellen

Ben jij als Security Officer in de zorg op zoek naar allesomvattend risicobeheersing platform om je ISO27002 standaarden op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de zorg allesomvattend risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager moet je voldoen de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij allesomvattend risicobeheersing platform gebouwd om de standaarden DigiD op te stellen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend risicobeheersing platform voor Security Officers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van allesomvattend risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 risicobeheersing platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden