Perium,

allesomvattend zorg systeem om efficiënt ISO27002 risico's te optimaliseren

Ben jij als Security Manager voor de zorg op zoek naar allesomvattend systeem om efficiënt ISO27002 risico’s te optimaliseren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om Security Managers voor de zorg allesomvattend systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager word je geacht de veiligheid van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft allesomvattend systeem gevormd om de regels van DigiD te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we allesomvattend systeem voor Security Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van allesomvattend systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden