Perium,

een eerstelijnszorg Digitaal platform om je DigiD normen te verbeteren

Ben jij als IT Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar een Digitaal platform om je DigiD normen te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als IT Manager.

Met het beste Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de eerstelijnszorg een Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Risicomanager ben je genoodzaakt de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een Digitaal platform gevormd om de regels van ISO27002 te verbeteren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een Digitaal platform voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Digitaal platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden