Perium,

een eerstelijnszorg risicobeheersing platform om je ISO27001 standaarden te beheren

Ben jij als Security Officer voor de eerstelijnszorg op zoek naar een risicobeheersing platform om je ISO27001 standaarden te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de eerstelijnszorg een risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager ben je genoodzaakt de privacy van medewerkers deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een risicobeheersing platform ontwikkeld om de standaarden NIS2 te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een risicobeheersing platform voor Security Officers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 risicobeheersing platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden