Perium,

een geavanceerde ouderenzorg risicobeheersing platform om je DigiD standaarden op te stellen

Ben jij als Security Manager voor de ouderenzorg op zoek naar een geavanceerde risicobeheersing platform om je DigiD standaarden op te stellen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de ouderenzorg een geavanceerde risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je verplicht de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een geavanceerde risicobeheersing platform ontwikkeld om de regels van ISO27002 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde risicobeheersing platform voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een geavanceerde risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden