Perium,

een geavanceerde ouderenzorg risicomanagement platform om je DigiD normen te beheersen

Ben jij als IT Manager in de ouderenzorg op zoek naar een geavanceerde risicomanagement platform om je DigiD normen te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als IT Manager.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om IT Managers in de ouderenzorg een geavanceerde risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer ben je genoodzaakt de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geavanceerde risicomanagement platform gevormd om de standaarden DigiD te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde risicomanagement platform voor IT Managers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van een geavanceerde risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicomanagement platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden