Perium,

een geavanceerde thuiszorg risicomanagement platform om efficiënt NIS2 standaarden te managen

Ben jij als IT Manager voor de thuiszorg op zoek naar een geavanceerde risicomanagement platform om efficiënt NIS2 standaarden te managen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als IT Manager.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontworpen om IT Managers voor de thuiszorg een geavanceerde risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager dien je de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een geavanceerde risicomanagement platform ontwikkeld om de normen DigiD te managen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde risicomanagement platform voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van een geavanceerde risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicomanagement platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden