Perium,

een geavanceerde zorg dashboard om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen

Ben jij als Risicomanager voor de zorg op zoek naar een geavanceerde dashboard om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Risicomanager.

Met het gemakkelijkste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de zorg een geavanceerde dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als IT Manager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een geavanceerde dashboard gerealiseerd om de normen ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde dashboard voor Risicomanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een geavanceerde dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 dashboard

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden