Perium,

een geavanceerde zorg Online dienst om je NEN7510 risico's te mitigeren

Ben jij als Risicomanager voor de zorg op zoek naar een geavanceerde Online dienst om je NEN7510 risico’s te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Risicomanagers voor de zorg een geavanceerde Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geavanceerde Online dienst gevormd om de standaarden NIS2 te mitigeren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geavanceerde Online dienst voor Risicomanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een geavanceerde Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online dienst

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden