Perium,

een geïntegreerd eerstelijnszorg Online dienst om efficiënt NEN7510 normen op te stellen

Ben jij als Security Officer voor de eerstelijnszorg op zoek naar een geïntegreerd Online dienst om efficiënt NEN7510 normen op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Security Officers voor de eerstelijnszorg een geïntegreerd Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Security Manager ben je genoodzaakt de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd Online dienst gerealiseerd om de normen NEN7510 op te stellen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Online dienst voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een geïntegreerd Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Online dienst

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden