Perium,

een geïntegreerd eerstelijnszorg platform om je DigiD risico's te optimaliseren

Ben jij als Security Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar een geïntegreerd platform om je DigiD risico’s te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Security Manager.

Met het beste platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de eerstelijnszorg een geïntegreerd platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Manager ben je genoodzaakt de privacy van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd platform ontwikkeld om de normen NEN7510 te optimaliseren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd platform voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een geïntegreerd platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD platform

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden