Perium,

een geïntegreerd eerstelijnszorg systeem om je ISO27002 risico's te optimaliseren

Ben jij als IT Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar een geïntegreerd systeem om je ISO27002 risico’s te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als IT Manager.

Met het beste systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de eerstelijnszorg een geïntegreerd systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd systeem gerealiseerd om de standaarden ISO27002 te optimaliseren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd systeem voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een geïntegreerd systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden