Perium,

een geïntegreerd ouderenzorg Cloud based tool om je DigiD standaarden te optimaliseren

Ben jij als Security Manager voor de ouderenzorg op zoek naar een geïntegreerd Cloud based tool om je DigiD standaarden te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontwikkeld om Security Managers voor de ouderenzorg een geïntegreerd Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager ben je genoodzaakt de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij een geïntegreerd Cloud based tool gerealiseerd om de standaarden DigiD te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Cloud based tool voor Security Managers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een geïntegreerd Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Cloud based tool

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden