Perium,

een geïntegreerd ouderenzorg kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NEN7510 normen te beheren

Ben jij als Risicomanager in de ouderenzorg op zoek naar een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem om efficiënt NEN7510 normen te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét kwaliteitsmanagementsysteem voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke kwaliteitsmanagementsysteem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze kwaliteitsmanagementsysteem is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de ouderenzorg een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem gevormd om de standaarden NEN7510 te beheren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem voor Risicomanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze kwaliteitsmanagementsysteem

De voordelen van een geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 kwaliteitsmanagementsysteem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het kwaliteitsmanagementsysteem intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons kwaliteitsmanagementsysteem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons kwaliteitsmanagementsysteem

Onze standaarden