Perium,

een geïntegreerd ouderenzorg Online dienst om je DigiD normen te beheren

Ben jij als Risicomanager in de ouderenzorg op zoek naar een geïntegreerd Online dienst om je DigiD normen te beheren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Risicomanager.

Met het beste Online dienst Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de ouderenzorg een geïntegreerd Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager is het jou taak de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een geïntegreerd Online dienst gevormd om de normen ISO27002 te beheren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Online dienst voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een geïntegreerd Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD Online dienst

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden