Perium,

een geïntegreerd ouderenzorg risicobeheersing platform om je NIS2 normen te mitigeren

Ben jij als Risicomanager voor de ouderenzorg op zoek naar een geïntegreerd risicobeheersing platform om je NIS2 normen te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de ouderenzorg een geïntegreerd risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd risicobeheersing platform gerealiseerd om de regels van ISO27002 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd risicobeheersing platform voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een geïntegreerd risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicobeheersing platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden