Perium,

een geïntegreerd ouderenzorg systeem om je ISO27001 standaarden te verbeteren

Ben jij als Risicomanager in de ouderenzorg op zoek naar een geïntegreerd systeem om je ISO27001 standaarden te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Risicomanager.

Met het geïntegreerde systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontworpen om Risicomanagers in de ouderenzorg een geïntegreerd systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer is het jou taak de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd systeem gebouwd om de standaarden ISO27002 te verbeteren

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd systeem voor Risicomanagers gebouwd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een geïntegreerd systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 systeem

Als je onze trial versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden