Perium,

een geïntegreerd thuiszorg systeem om efficiënt DigiD standaarden te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de thuiszorg op zoek naar een geïntegreerd systeem om efficiënt DigiD standaarden te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét systeem voor jou als Security Officer.

Met het beste systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze systeem is onder andere ontwikkeld om Security Officers voor de thuiszorg een geïntegreerd systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer dien je de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd systeem gerealiseerd om de regels van NIS2 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de thuiszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd systeem voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze systeem

De voordelen van een geïntegreerd systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD systeem

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de thuiszorg direct kunt gebruiken.

In ons systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons systeem

Onze standaarden