Perium,

een geïntegreerd VVT-instelling dashboard om efficiënt DigiD standaarden te beheren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling op zoek naar een geïntegreerd dashboard om efficiënt DigiD standaarden te beheren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het beste dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de VVT-instelling een geïntegreerd dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

vanuit de positie als Risicomanager dien je de privacy van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een geïntegreerd dashboard gerealiseerd om de standaarden ISO27001 te beheren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd dashboard voor Kwaliteitsmanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een geïntegreerd dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD dashboard

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden