Perium,

een geïntegreerd ziekenhuis Cloud based tool om efficiënt NIS2 risico's te optimaliseren

Ben jij als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis op zoek naar een geïntegreerd Cloud based tool om efficiënt NIS2 risico’s te optimaliseren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde Cloud based tool Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers voor de ziekenhuis een geïntegreerd Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Kwaliteitsmanager moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd Cloud based tool gebouwd om de regels van DigiD te optimaliseren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ziekenhuis organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Cloud based tool voor Kwaliteitsmanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een geïntegreerd Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Cloud based tool

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager voor de ziekenhuis direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden