Perium,

een geïntegreerd zorg Cloud based tool om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen

Ben jij als Security Officer in de zorg op zoek naar een geïntegreerd Cloud based tool om efficiënt ISO27002 standaarden te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om Security Officers in de zorg een geïntegreerd Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Risicomanager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd Cloud based tool gebouwd om de normen ISO27002 te beheersen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd Cloud based tool voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een geïntegreerd Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Cloud based tool

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden