Perium,

een geïntegreerd zorg risicobeheersing systeem om efficiënt DigiD normen te managen

Ben jij als IT Manager in de zorg op zoek naar een geïntegreerd risicobeheersing systeem om efficiënt DigiD normen te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als IT Manager.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing systeem Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de zorg een geïntegreerd risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer dien je de veiligheid van medewerkers deze te beschermen

Daarom heeft een geïntegreerd risicobeheersing systeem gebouwd om de regels van ISO27002 te managen

In de huidige online wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de zorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een geïntegreerd risicobeheersing systeem voor IT Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een geïntegreerd risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de zorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden