Perium,

een innovatief eerstelijnszorg dashboard om efficiënt ISO27002 normen op te stellen

Ben jij als IT Manager in de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief dashboard om efficiënt ISO27002 normen op te stellen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét dashboard voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde dashboard Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze dashboard is onder andere ontwikkeld om IT Managers in de eerstelijnszorg een innovatief dashboard te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van Security Officer ben je genoodzaakt de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief dashboard gevormd om de standaarden DigiD op te stellen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief dashboard voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze dashboard

De voordelen van een innovatief dashboard Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 dashboard

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het dashboard intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons dashboard zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons dashboard

Onze standaarden