Perium,

een innovatief eerstelijnszorg Digitaal platform om je ISO27001 risico's te beheersen

Ben jij als Security Manager voor de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief Digitaal platform om je ISO27001 risico’s te beheersen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Manager.

Met het beste Digitaal platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om Security Managers voor de eerstelijnszorg een innovatief Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Officer word je geacht de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief Digitaal platform ontwikkeld om de regels van NEN7510 te beheersen

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Digitaal platform voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een innovatief Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Digitaal platform

Als je onze test versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De privacy van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden