Perium,

een innovatief eerstelijnszorg platform om efficiënt DigiD risico's te optimaliseren

Ben jij als Risicomanager in de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief platform om efficiënt DigiD risico’s te optimaliseren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals DigiD en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers in de eerstelijnszorg een innovatief platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager moet je voldoen de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief platform gevormd om de normen ISO27001 te optimaliseren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te optimaliseren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief platform voor Risicomanagers ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een innovatief platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons DigiD platform

Als je onze test versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met DigiD. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden