Perium,

een innovatief eerstelijnszorg platform om efficiënt NIS2 normen te beheersen

Ben jij als Risicomanager voor de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief platform om efficiënt NIS2 normen te beheersen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét platform voor jou als Risicomanager.

Met het meest gebruiksvriendelijke platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze platform is onder andere ontwikkeld om Risicomanagers voor de eerstelijnszorg een innovatief platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Security Officer dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een innovatief platform gevormd om de normen NEN7510 te beheersen

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Risicomanagers voor een continue uitdaging: het te beheersen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief platform voor Risicomanagers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze platform

De voordelen van een innovatief platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Risicomanager voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Risicomanager Free Trial account aan voor ons platform

Onze standaarden