Perium,

een innovatief eerstelijnszorg risicobeheersing platform om efficiënt NIS2 standaarden te mitigeren

Ben jij als Security Officer voor de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief risicobeheersing platform om efficiënt NIS2 standaarden te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke risicobeheersing platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de eerstelijnszorg een innovatief risicobeheersing platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Risicomanager ben je genoodzaakt de veiligheid van clienten deze te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief risicobeheersing platform ontwikkeld om de normen NIS2 te mitigeren

In de hedendaagse digitale wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief risicobeheersing platform voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing platform

De voordelen van een innovatief risicobeheersing platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicobeheersing platform

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing platform intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons risicobeheersing platform

Onze standaarden