Perium,

een innovatief eerstelijnszorg saas om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de eerstelijnszorg op zoek naar een innovatief saas om efficiënt ISO27002 standaarden te verbeteren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontwikkeld om Kwaliteitsmanagers in de eerstelijnszorg een innovatief saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager is het jou taak de gegevens van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een innovatief saas gerealiseerd om de normen NIS2 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de eerstelijnszorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief saas voor Kwaliteitsmanagers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van een innovatief saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 saas

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de eerstelijnszorg direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden