Perium,

een innovatief ouderenzorg Digitaal platform om efficiënt NEN7510 risico's te managen

Ben jij als Security Officer voor de ouderenzorg op zoek naar een innovatief Digitaal platform om efficiënt NEN7510 risico’s te managen om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét Digitaal platform voor jou als Security Officer.

Met het meest gebruiksvriendelijke Digitaal platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Digitaal platform is onder andere ontworpen om Security Officers voor de ouderenzorg een innovatief Digitaal platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

opererend als Security Manager word je geacht de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief Digitaal platform gerealiseerd om de regels van ISO27002 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Digitaal platform voor Security Officers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Digitaal platform

De voordelen van een innovatief Digitaal platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 Digitaal platform

Als je onze trial versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Digitaal platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer voor de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons Digitaal platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Digitaal platform

Onze standaarden