Perium,

een innovatief ouderenzorg risicomanagement platform om efficiënt NEN7510 standaarden te managen

Ben jij als Security Manager in de ouderenzorg op zoek naar een innovatief risicomanagement platform om efficiënt NEN7510 standaarden te managen om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét risicomanagement platform voor jou als Security Manager.

Met het beste risicomanagement platform Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NEN7510 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicomanagement platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de ouderenzorg een innovatief risicomanagement platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

in de rol van IT Manager word je geacht de privacy van medewerkers deze te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief risicomanagement platform gerealiseerd om de standaarden NEN7510 te managen

In de hedendaagse online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te managen van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van medewerkers. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de ouderenzorg organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief risicomanagement platform voor Security Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicomanagement platform

De voordelen van een innovatief risicomanagement platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NEN7510 risicomanagement platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het risicomanagement platform intuïtief werkt met NEN7510. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de ouderenzorg direct kunt gebruiken.

In ons risicomanagement platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicomanagement platform

Onze standaarden