Perium,

een innovatief revalidatiecentra Cloud based tool om efficiënt NIS2 risico's te mitigeren

Ben jij als Security Officer in de revalidatiecentra op zoek naar een innovatief Cloud based tool om efficiënt NIS2 risico’s te mitigeren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als Security Officer.

Met het gemakkelijkste Cloud based tool Perium krijg je toegang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontwikkeld om Security Officers in de revalidatiecentra een innovatief Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam IT Manager dien je de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom hebben wij een innovatief Cloud based tool gevormd om de regels van ISO27002 te mitigeren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Officers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Cloud based tool voor Security Officers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een innovatief Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Cloud based tool

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Officer in de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Officer Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden