Perium,

een innovatief revalidatiecentra saas om je ISO27002 standaarden te verbeteren

Ben jij als Security Manager voor de revalidatiecentra op zoek naar een innovatief saas om je ISO27002 standaarden te verbeteren om aan wetgeving te voldoen? Dan is Perium hét saas voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste saas Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een dashboard te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze saas is onder andere ontwikkeld om Security Managers voor de revalidatiecentra een innovatief saas te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Officer moet je voldoen de gegevens van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief saas gevormd om de standaarden NIS2 te verbeteren

In de huidige online wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te verbeteren van de privacy en veiligheid wetgeving van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de revalidatiecentra organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief saas voor Security Managers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze saas

De voordelen van een innovatief saas Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 saas

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het saas intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager voor de revalidatiecentra direct kunt gebruiken.

In ons saas zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons saas

Onze standaarden