Perium,

een innovatief VVT-instelling Cloud based tool om je NIS2 standaarden te mitigeren

Ben jij als IT Manager in de VVT-instelling op zoek naar een innovatief Cloud based tool om je NIS2 standaarden te mitigeren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Cloud based tool voor jou als IT Manager.

Met het geïntegreerde Cloud based tool Perium krijg je ingang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Cloud based tool is onder andere ontworpen om IT Managers in de VVT-instelling een innovatief Cloud based tool te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als Kwaliteitsmanager dien je de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze te beschermen

Daarom hebben wij een innovatief Cloud based tool ontwikkeld om de regels van ISO27001 te mitigeren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals IT Managers voor een continue uitdaging: het te mitigeren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Cloud based tool voor IT Managers geleverd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Cloud based tool

De voordelen van een innovatief Cloud based tool Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 Cloud based tool

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Cloud based tool intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als IT Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Cloud based tool zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een IT Manager Free Trial account aan voor ons Cloud based tool

Onze standaarden