Perium,

een innovatief VVT-instelling Online dienst om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen

Ben jij als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling op zoek naar een innovatief Online dienst om efficiënt ISO27001 standaarden op te stellen om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online dienst voor jou als Kwaliteitsmanager.

Met het geïntegreerde Online dienst Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals ISO27001 en andere vereenvoudigt door een centrum te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online dienst is onder andere ontworpen om Kwaliteitsmanagers in de VVT-instelling een innovatief Online dienst te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

als IT Manager is het jou taak de veiligheid van patiënt- en cliëntgegevens deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een innovatief Online dienst gerealiseerd om de normen NEN7510 op te stellen

In de huidige online wereld staan professionals zoals Kwaliteitsmanagers voor een continue uitdaging: het op te stellen van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van patiënt- en cliëntgegevens. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Online dienst voor Kwaliteitsmanagers geboden dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online dienst

De voordelen van een innovatief Online dienst Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27001 Online dienst

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het Online dienst intuïtief werkt met ISO27001. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Kwaliteitsmanager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Online dienst zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De weerbaarheid van je organisatie gaat iedere dag vooruit dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Kwaliteitsmanager Free Trial account aan voor ons Online dienst

Onze standaarden