Perium,

een innovatief VVT-instelling Online platform om efficiënt ISO27002 standaarden te beheren

Ben jij als Security Manager in de VVT-instelling op zoek naar een innovatief Online platform om efficiënt ISO27002 standaarden te beheren om aan verplichtingen te voldoen? Dan is Perium hét Online platform voor jou als Security Manager.

Met het gemakkelijkste Online platform Perium krijg je ingang tot een intuïtief platform dat de risico’s zoals ISO27002 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het managen van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze Online platform is onder andere ontwikkeld om Security Managers in de VVT-instelling een innovatief Online platform te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Kwaliteitsmanager moet je voldoen de gegevens van clienten deze te beschermen

Daarom heeft een innovatief Online platform gebouwd om de regels van ISO27001 te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid verplichtingen van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief Online platform voor Security Managers gevormd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze Online platform

De voordelen van een innovatief Online platform Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons ISO27002 Online platform

Als je onze proef versie kostenloos uitprobeert dan merk je meteen dat het Online platform intuïtief werkt met ISO27002. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons Online platform zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De veiligheid van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons Online platform

Onze standaarden