Perium,

een innovatief VVT-instelling risicobeheersing systeem om efficiënt NIS2 standaarden te beheren

Ben jij als Security Manager in de VVT-instelling op zoek naar een innovatief risicobeheersing systeem om efficiënt NIS2 standaarden te beheren om aan regels te voldoen? Dan is Perium hét risicobeheersing systeem voor jou als Security Manager.

Met het geïntegreerde risicobeheersing systeem Perium krijg je toegang tot een intuïtief systeem dat de risico’s zoals NIS2 en andere vereenvoudigt door een centrale hub te bieden voor het beheren van normen, richtlijnen en compliance-eisen en meer. Onze risicobeheersing systeem is onder andere ontworpen om Security Managers in de VVT-instelling een innovatief risicobeheersing systeem te bieden om hun organisatie te helpen bij het efficiënt identificeren, beoordelen en beheren van risico’s, terwijl je tegelijkertijd de compliance verbetert en de administratieve lasten vermindert.

16 praktische tips voor effectief risicomanagement

werkzaam Security Manager ben je verplicht de veiligheid van clienten deze optimaal te waarborgen

Daarom heeft een innovatief risicobeheersing systeem ontwikkeld om de regels van DigiD te beheren

In de huidige digitale wereld staan professionals zoals Security Managers voor een continue uitdaging: het te beheren van de privacy en veiligheid regels van gevoelige gegevens van clienten. 

De uitdagingen in het beschermen van deze gegevens worden versterkt door strenge regelgevingen en normen zoals NIS2 en NEN7510, die eisen stellen aan de beveiliging van informatie binnen de VVT-instelling organisaties. Deze normen zijn niet alleen cruciaal voor het handhaven van hoge veiligheidsstandaarden maar zijn ook essentieel voor het versterken van het vertrouwen van cliënten en medewerkers in uw organisatie.

Bij Perium begrijpen we deze uitdagingen. Daarom hebben we een innovatief risicobeheersing systeem voor Security Managers gerealiseerd dat speciaal is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het beheren van en voldoen aan deze en andere normen. Onze software biedt een gestroomlijnde oplossing voor risicobeheer, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Wat zeggen klanten over onze risicobeheersing systeem

De voordelen van een innovatief risicobeheersing systeem Perium in één oogopslag

Snel en gemakkelijk aan de gang met ons NIS2 risicobeheersing systeem

Als je onze proef versie vrijblijvend uitprobeert dan merk je meteen dat het risicobeheersing systeem intuïtief werkt met NIS2. Alles zit waar je het verwacht. We bieden templates die je als Security Manager in de VVT-instelling direct kunt gebruiken.

In ons risicobeheersing systeem zijn al veel risico’s en maatregelen in kaart gebracht. Perium heeft deze risico’s en standaarden al voor je klaargezet. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En heeft jouw organisatie specifieke risico’s? Die voeg je in een minuut toe.

Ben je eenmaal op gang, dan blijf je op gang. De gegevens van je organisatie wordt iedere dag beter dankzij de ingebouwde verbetercyclus.

Vraag een Security Manager Free Trial account aan voor ons risicobeheersing systeem

Onze standaarden